Autor: Zoran Strika - strika@021.rs

Novi Sad
16.05.2017.
10:47 > 09:35
Film o legendi srpskog fudbala i petoj Zvezdinoj zvezdi snimaju novosadski reditelj Miloš Pušić i glumac i producent Branislav Trifunović.
  • Dragan

    16.05.2017 14:07
    Poslednja prava "desetka"
    Poslednji veliki majstor fudbala koji je to postao u Srbiji. Posle njegovog odlaska u Srbiji je fudbal umro. Još pamtim utakmice reprezentacije u kojima je bio nač najbolji, najstariji i najborbeniji (!) igrač. Naš fudbal se srozava od kada nema prave "desetke" i pravih, velikih igrača. Bilo je još nekoliko velikih igrača iz Srbije posle Piksija ali su to postali u nekim drugim zemljama (Vidić u Engleskoj, Petkovic u Brazilu...).
  • Analiticar

    16.05.2017 11:12
    Analiza
    Ako o nekom treba napraviti film,onda je to najbolji napadac u istoriji domaceg fudbala,covek iz Karadjordjeve ulice,sa Salajke Toza Veselinovic,a zasto,treba pitati prezivele novosadjane koji ga se secaju .
  • Janko

    16.05.2017 11:01
    Veliki talenat
    Srbija nije imala talentovanijeg igraca od Piksija.
    Steta je sto je imao tesku povredu kada je presao u Olimpik i kada je trebao da dominira.
    Sto se tice reprezentativne karijere i kasnije uloge u domacem fudbalu on tu nije mogao nista da uradi. Na kraju dobro je da je izneo zivu glavu, vrlo lako je mogao da je izgubi. Setite se Bate Bulatovica kako je prosao kada se zamerio sefu fudbalske mafije koji zivi u hotelu Splendid.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna